UAKinogo.com

Кікбоксер 5: Відплата (1995) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Кікбоксер 5: Відплата (1995)

Кікбоксер 5: Відплата (1995)

Дивитися онлайн Кікбоксер 5: Відплата фільм

Дивитися онлайн «Кікбоксер 5: Відплата» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 3.9 (1 683 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Кікбоксер 5: Відплата (1995)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У бойовику "Кікбоксер 5: Відплата" (1995) зоряний боець Марк Дакаскос розкриває світ нелегальних боїв без правил. Основний герой, Метт Ріс, займається розслідуванням після отримання листа з погрозами, що стосуються його колег по спортивному клубу. Кінокартина занурює глядача у світ, де викривлені цінності, могутність та жорстокість правлять бал.

Метт Ріс, обдарований кікбоксером, взяв на себе сміливу місію – знищити кримінальний синдикат, який організовує жорстокі бої. Витончені техніки бойових мистецтв, яскраві дії, динамічні поєдинки змушують глядачів утримувати подих від захоплення. Головний герой пройшов шлях перевтілень, боротьби та відданості своїм принципам.

Фільм "Кікбоксер 5: Відплата" є поєднанням драми, бойових мистецтв та захоплюючого сюжету. Кінострічка підкорює своєю іскренністю, нестримною енергією боїв та глибокою мотивацією головного героя. Для поціновувачів жанру бойовиків, ця кінострічка стане справжньою прикрасою колекції та надихне на подвиги у власному житті.