UAKinogo.com

Кікбоксер (1989) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Кікбоксер (1989)

Кікбоксер (1989)

Дивитися онлайн Кікбоксер фільм

Дивитися онлайн «Кікбоксер» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (56 483 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Кікбоксер (1989)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Курт і Ерік Слоан - брати, які займаються кикбоксингом. Ерік - чемпіон Америки по цьому виду спорту. Він вирішує випробувати свої сили у Таїланді, де народився кикбоксинг. Там йому доводиться зустрітися з Тонг По - чемпіоном Таїланду і безжальним бійцем. Тонг По не грає за правилами. Він навмисно калічить Еріка під час бою і залишає його інвалідом.

Курт не може простити Тонг По за те, що той зробив з його братом. Він хоче помститися і побити його у власному ж стилі. Але для цього йому потрібно навчитися тайському боксу - муай-тай. Він знаходить собі наставника - майстра Зена, який погоджується навчити його давнього мистецтва боротьби. Курт працює наполегливо і витримує всі випробування свого учителя.

Kickboxer / Кікбоксер - це захоплюючий фільм про боротьбу і месть. У головній ролі - Жан-Клод Ван Дамм, який показав своє майстерство у бойових мистецтвах. Фільм має багато динамічних і реалістичних сцен бою, які не залишать байдужим жодного глядача. Фільм також показує культуру і традиції Таїланду, а також філософію муай-тай.