UAKinogo.com

Підлітки-мутанти. Черепашки-ніндзя 2 (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Підлітки-мутанти. Черепашки-ніндзя 2 (2016)

Підлітки-мутанти. Черепашки-ніндзя 2 (2016)

Дивитися онлайн Підлітки-мутанти. Черепашки-ніндзя 2 фільм

Дивитися онлайн «Підлітки-мутанти. Черепашки-ніндзя 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.9 (91 858 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Підлітки-мутанти. Черепашки-ніндзя 2 (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Другий епізод саги про підлітків-мутантів заявляє про нові пригоди вуличних воїнів, обожнюючих піцу. Леонардо, Рафаель, Мікеланджело та Донателло стикаються з ще більшим числом ворогів. Безжальний Шреддер об'єднується з безумним вченим Бекстером Стокманом, а також з брутальними злочинцями Бібопом та Рокстеді. Ниндзя-черепашки виявляються перед серйозним випробуванням.

Новий виклик змушує зелених героїв переглянути своє бачення світу та своє місце в ньому. Спроби Шреддера керувати містом, погрожуючи його жителям, наталкивають героїв на потребу прийняти важкі рішення. Бійках вуличних боїв, пошуку єдності та протистоянні злу вимагають від них більше, ніж просто бойових навичок.

Укладаючись у витончену симфонію бойовиків, комедії та пригодницького кіно, "Підлітки-мутанти. Черепашки-ніндзя 2" відкриває перед глядачем світ, де честь, дружба та відвага стоять понад усім. Черепашки продовжують боротися, врятувавши свій дім від майбутніх загроз.