UAKinogo.com

Юні Мутанти Черепашки Ніндзя (1990) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Юні Мутанти Черепашки Ніндзя (1990)

Юні Мутанти Черепашки Ніндзя (1990)

Дивитися онлайн Юні Мутанти Черепашки Ніндзя фільм

Дивитися онлайн «Юні Мутанти Черепашки Ніндзя» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (95 251 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Юні Мутанти Черепашки Ніндзя (1990)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є екранізацією однойменного коміксу про чотирьох черепашок, які під впливом мутагену перетворилися на розумних істот і навчилися бойовому мистецтву ніндзюцу. Вони живуть у каналізації Нью-Йорка разом з їхнім наставником - крисою Сплінтером, який також зазнав мутації. Вони називають себе Леонардо, Рафаелем, Донателло і Мікеланджело - на честь великих художників.

Черепашки вступають у конфлікт з злочинною організацією "Стопа", очолюваною таємничим Шредером. Вони допомагають репортерці Ейпріл О’Нейл, яка стала свідком їхнього героїзму і стала їхньою подругою. Вони також знаходять нового союзника - хокеїста Кейсі Джонса, який бореться з преступниками своїми спортивними реквізитами.

Черепашки довідаються, що Шредер - це старий ворог Сплінтера, який колись вбив його господаря і обличчям в обличчя. Вони також довідаються, що мутаген, який змінив їх, належав корпорації ТСРІ, яка проводила експерименти над тваринами. Шредер викрадає Сплінтера і вимагає в обмін на нього черепашок. Черепашки вирішують поборотися за свого друга і вступають у рішучу битву з Шредером і його найманцями.