UAKinogo.com

Юні мутанти черепашки ніндзя 3 (1993) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Юні мутанти черепашки ніндзя 3 (1993)

Юні мутанти черепашки ніндзя 3 (1993)

Дивитися онлайн Юні мутанти черепашки ніндзя 3 фільм

Дивитися онлайн «Юні мутанти черепашки ніндзя 3» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.8 (33 923 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Юні мутанти черепашки ніндзя 3 (1993)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Юні мутанти черепашки ніндзя 3 - це американська супергеройська комедія 1993 року, знята режисером Стюартом Гіллардом за мотивами коміксів про Черепашок-ніндзя, створених Кевіном Істменом та Пітером Лейрдом. У головних ролях знялися Еліас Котеас, Пейдж Турко, Вівіан Ву, Саб Шимоно та Стюарт Вілсон з голосами Браяна Точі, Роббі Ріста, Корі Фельдмана та Тіма Келлехера. Сюжет фільму обертається навколо "Священного піску часу", магічного скипетра, який переносить Черепашок і Ейпріл у минуле в феодальну Японію, де вони опиняються посеред конфлікту між даймьо і групою повстанців.

У 1603 році в Японії четверо самураїв на конях ганяються за молодим чоловіком у ліс. Таємнича жінка, що ховається в чагарниках, спостерігає за ними. Самураї захоплюють юнака, який виявляється принцем Кеншином. У сучасності Ейпріл О’Нейл купує подарунки для своїх друзів, Юних мутантів черепашок-ніндзя, на блошиному ринку. У їхньому підземному притулку Ейпріл дарує Майкеланджело старий лампу, Донателло старий радіоприймач, Леонардо книгу про мечі і федору для Рафаеля. Сплайнтер отримує давньосхідний скипетр.

У минулому лорд Норинага сварить свого сина Кеншин за те, що він зневажив їхнє сімейне ім’я, але Кеншин заперечує, що бажання його батька вести війну є справжньою ганьбою. Їх суперечку перериває Уокер, англійський торговець, який прибув постачити Норинагу додатковими людьми та вогнепальною зброєю. Кеншин залишає присутність свого батька і засмучений ходить до храму. Там він знаходить той самий скипетр і читає напис: "Вiдчинiть широко брами часу". У сучасності Ейпріл дивиться на скипетр і вона починає свiтитися, а навколо неї пiдiймаються таємничi вiтри.