UAKinogo.com

Трансформери (2007) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Трансформери (2007)

Трансформери (2007)

Дивитися онлайн Трансформери фільм

Дивитися онлайн «Трансформери» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.0 (638 574 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Трансформери (2007)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це фантастичний бойовик про війну між двома расами роботів-перетворювачів, які прибули на Землю з далекої планети Кібертрон. Одна раса - Автоботи - захисники життя та свободи. Інша раса - Десептикони - завойовники та руйнівники. Обидві раси шукають Аллспарк - джерело енергії та життя, яке може врятувати або знищити Кібертрон.

Сам Вітвікі - звичайний підліток, який мріє про машину та дівчину. Але його життя змінюється, коли він купує старий автомобіль, який виявляється Автоботом Бамблбі. Сам опиняється у центрі конфлікту між роботами та стає ключовою фігурою у їхньому пошуку Аллспарка. Він дружить з Автоботами та закохується у свою однокласницю Майклу.

Transformers / Трансформери - це захоплюючий та ефектний фільм про пригоди, дружбу та любов у світі, де неможливе стає можливим. Він вражає глядача своїми реалістичними та динамічними перетвореннями роботів, своїми захоплюючими сценами бою та своїми гумористичними діалогами.