UAKinogo.com

Трансформери 3 (2011) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Трансформери 3 (2011)

Трансформери 3 (2011)

Дивитися онлайн Трансформери 3 фільм

Дивитися онлайн «Трансформери 3» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (409 994 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Трансформери 3 (2011)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Трансформери 3 (2011) - це фантастичний бойовик про війну між двома расами роботів, які можуть перетворюватися на транспортні засоби. Головні герої - Сем Вітвікі та його дівчина Карлі - повинні допомогти Автоботам, дружнім роботам, які захищають Землю від Десептіконів, злих роботів, які хочуть підкорити людство.

Фільм починається з того, що в 1961 році на Місяць приземлився космічний корабель Автоботів, який мав на борту секретну технологію. Люди дізналися про це та вислали своїх астронавтів на Місяць, щоб дослідити корабель. У 2011 році Десептікони виявляють, що на кораблі був лідер Автоботів Сентінел Прайм, який мав план зберегти їхню планету Кібертрон. Вони викрадають Сентінела та змушують його працювати на них.

Фільм розповідає про те, як Сем та його друзі намагаються зупинити Десептіконів, які хочуть використати технологію Сентінела, щоб перенести Кібертрон на Землю. Вони також стикаються з зрадою та брехнею в середині Автоботів та людей. Фільм також показує захоплюючі сцени переслідування та битв між роботами.