UAKinogo.com

Трансформери: Помста полеглих (2009) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Трансформери: Помста полеглих (2009)

Трансформери: Помста полеглих (2009)

Дивитися онлайн Трансформери: Помста полеглих фільм

Дивитися онлайн «Трансформери: Помста полеглих» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.9 (408 106 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Трансформери: Помста полеглих (2009)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Трансформери: Помста полеглих" - це впечатляюча продовження епічної саги про боротьбу між двома давніми роботичними расами - Автоботами та Десептіконами. Грандіозні битви, розтягнуті на весь глобус, перевершують масштаби першого фільму, занурюючи глядачів в серце конфлікту між добром та злом.

Центральний герой, Сем Вітвікі, намагається вести звичайне життя студента, але доля веде його назад до світу Трансформерів. Загадковий символ з'являється у його візіях, притягуючи небажану увагу десептіконів і змушуючи Сема взяти участь в боротьбі, в якій він не хотів брати участі.

"Трансформери: Помста полеглих" - це епічна науково-фантастична пригода з потужними битвами роботів, відчутними емоціями та неочікуваними поворотами сюжету. Фільм представляє визначний момент у серії "Трансформери", який розширює горизонти всесвіту й підносить змагання до нових висот.