UAKinogo.com

Сунична галявина (1957) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Сунична галявина (1957)

Сунична галявина (1957)

Дивитися онлайн Сунична галявина фільм

Дивитися онлайн «Сунична галявина» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.1 (107 933 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Сунична галявина (1957)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Сунична галявина - це психологічна драма 1957 року режисера Інгмара Бергмана, яка розкриває теми самопізнання і людського існування. Фільм розповідає про подорож старого лікаря Ісака Борга до Лунда, де він повинен отримати почесний докторат. По дорозі він згадує своє минуле, бачить сни і видіння, зустрічається з різними людьми і переживає кризу своєї особистості.

Фільм має багато символічних образів і метафор, які створюють атмосферу поетичності і глибини. У головній ролі знявся Віктор Шестрем, який ставив умовою свого участі в фільмі те, що в ньому не буде жодного поцілунку. У фільмі також знялися Бібі Андерссон, Інгрід Тулін та Гуннар Бйорнстранд.

“Сунична галявина” - це один з найкращих фільмів Інгмара Бергмана, який отримав численні нагороди і визнання критиками і глядачами. Фільм є класикою шведського кіно і займає 166-е місце у списку 250 найкращих фільмів за версією IMDb.