UAKinogo.com

Генерал (1927) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Генерал (1927)

Генерал (1927)

Дивитися онлайн Генерал фільм

Дивитися онлайн «Генерал» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.2 (92 007 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Генерал (1927)» онлайн українською мовою

Тимчасово недоступно
Відсутній фільм?
Будь ласка, дай нам знати
Виправимо!
Повідомити вкрай бажано через «надсилання скарги» (піктограма трикутника). Поки що можете подивитися нові фільми, які є в базі.
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Генерал (1927) - це класична комедія німого кіно, знята режисером та актором Бастером Кітоном. Фільм розповідає про пригоди Джонні Грея, машиніста паровоза “Генерал”, який вступає у війну між Північчю та Півднем США.

Коли його кохана Еннабель Лі відмовляється з ним розмовляти, доки він не стане солдатом, Джонні намагається вступити до армії, але його відхиляють через те, що вважають його незамінним на своїй роботі. Однак, коли шпигуни Півночі викрадають його паровоз разом з Еннабель, яка опинилася на борту, Джонні не зважає на небезпеку та вирушає на їх пошуки.

Фільм є одним з найвидатніших творів Бастера Кітона, який продемонстрував свої неймовірні акробатичні здібності та гумор. Фільм також має історичну цінність, оскільки був знятий за участю справжнього паровоза “Генерал”, який брав участь у подіях Громадянської війни. Фільм є шедевром кіномистецтва, який не залишить байдужим жодного глядача.