UAKinogo.com

Зоряні Війни: Епізод I - Прихована загроза (1999) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Зоряні Війни: Епізод I - Прихована загроза (1999)

Зоряні Війни: Епізод I - Прихована загроза (1999)

Дивитися онлайн Зоряні Війни: Епізод I - Прихована загроза фільм

Дивитися онлайн «Зоряні Війни: Епізод I - Прихована загроза» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (805 095 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Зоряні Війни: Епізод I - Прихована загроза (1999)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Зоряні Війни: Епізод I - Прихована загроза — це екранний перехід у далекий минулий галактики, де усе тільки починалося. Фільм вводить глядача у світ, де ще не було досідчено всю силу темного боку, і де розгортаються початкові етапи епічної боротьби між добром та злом. Мирні дні Республіки затемнюється прихованою загрозою, що має змінити хід історії.

Історія повертається до молодого Анакіна Скайвокера - хлопчика-раба, що мріє про свободу. Його незвичайні здібності привертають увагу двох джедаїв, Квай-Гона Джінна та юного Обі-Вана Кенобі, що починають відчувати в ньому сили, які можуть вплинути на долю галактики. Між тим, загроза збільшується, як і напруженість у космічних політичних колах, де прокидається дрімучий конфлікт.

Ця глава саги проявляє початковий розвиток персонажів та ситуацій, що стануть культовими у майбутніх епізодах. Вона представляє героїв та злодіїв, що стануть легендами, вводить у гру нові космічні раси та планети, і розкриває глибини таємничої сили. З Прихованою загрозою починається нова глава в історії Зоряних війн, запускаючи нову еру космічних пригод та політичних інтриг.