UAKinogo.com

Зоряні війни: Епізод II - Атака клонів (2002) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Зоряні війни: Епізод II - Атака клонів (2002)

Зоряні війни: Епізод II - Атака клонів (2002)

Дивитися онлайн Зоряні війни: Епізод II - Атака клонів

Дивитися онлайн «Зоряні війни: Епізод II - Атака клонів» українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (710 970 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися «Зоряні війни: Епізод II - Атака клонів (2002)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Десять років після подій першого епізоду галактика опиняється на межі громадянської війни. Сепаратисти під керівництвом таємничого графа Дуку готуються до повстання проти Республіки. Їхньою метою є вбити сенатора Падме Амідалу, яка заступається за мирне врегулювання конфлікту. Для її охорони призначають двох рицарів-джедаїв - старого майстра Обі-Вана Кенобі та його учня Анакіна Скайвокера, який виріс у сміливого і талановитого, але і дуже запального і непокірного воїна.

Обі-Ван вирушає на слід замовникам нападу на Падме і доводиться, що вони пов’язані з Дуку. Він також дізнається про існування таємної армії клонів, яка була замовлена для Республіки невідомим джедаєм. Анакін же залишається з Падме і везе її на свою рідну планету Татуїн, де він хоче побачитися зі своєю матір’ю. Але вона була захоплена племенем сандлюдей і помирає у його обіймах. Анакін розлючений і мститься, знищивши всюх сандлюдей. Падме спробовує його заспокоїти і між ними спалахує кохання.

Обі-Ван потрапляє у полон до Дуку, який хоче переконати його приєднатися до сепаратистів. Він також розкриває йому, що Республікою керує темний лорд Ситхів - Дарт Сидіус, який має своїх агентів у Сенаті. Анакін і Падме прибувають на планету Геонозис, де Дук тримає Обі-Вана, але також потрапляють у пастку. Дук хоче їх розправитися на арені, але на їх порятунок прибувають джедаї та клони. Розпочинається велика битва, яка стає початком Клонових воєн.