UAKinogo.com

Форсаж 7 (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Форсаж 7 (2015)

Форсаж 7 (2015)

Дивитися онлайн Форсаж 7 фільм

Дивитися онлайн «Форсаж 7» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (391 058 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Форсаж 7 (2015)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Форсаж 7» - це захоплюючий бойовик про команду сміливих і відважних гонщиків, які стикаються з найнебезпечнішим ворогом у своєму житті. Декард Шоу, колишній спецагент і брат Оуена Шоу, якого перемогли Домінік Торетто і його друзі, прагне помститися за свого коматозного брата. Він починає полювання на Торетто і його команду, вбиваючи одного за одним їхніх союзників.

Торетто і його друзі не можуть сховатися від Шоу і вирішують зустрітися з ним очно-за-очно. Але для цього їм потрібна допомога таємничого агента під назвою Містер Ніхто, який пропонує їм угоду: якщо вони допоможуть йому знайти терориста Моза Джаканде і викрасти у нього комп’ютерну програму «Бог Ока», яка дозволяє слідкувати за будь-якою людиною у світі, то він допоможе їм зловити Шоу.

Торетто і його команда погоджуються на угоду і починають нову місію, яка приведе їх до різних куточків світу: від Кавказських гір до Абу-Дабі, від Токіо до Лос-Анджелеса. Вони знову сядуть за кермо своїх швидких і потужних автомобілів, щоб зробити неможливе: пролетіти через небоскреби, стрибнути з літака, врятувати заручницю і зупинити Шоу. Але чи зможуть вони впоратися з таким сильним супротивником? Дивіться захоплюючий фільм «Форсаж 7», який наповнений адреналіном, екшеном і емоціями.