UAKinogo.com

Форсаж (2001) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Форсаж (2001)

Форсаж (2001)

Дивитися онлайн Форсаж фільм

Дивитися онлайн «Форсаж» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (386 701 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Форсаж (2001)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Брайан О’Коннер - молодий поліцейський, який працює під прикриттям у світі нелегальних вуличних гонок. Йому доручено розкрити справу про серію пограбувань вантажівок, за якими стоїть загадковий Домінік Торетто - лідер однієї з гоночних команд. Брайан залучається до життя Домініка, його сестри Міа та інших гонщиків, які ризикують усім заради адреналіну та швидкості.

Але чим ближче Брайан стає до Домініка, тим сильніше виникає конфлікт між його обов’язком та почуттями. Він починає сумніватися у тому, чи Домінік справді винен у злочинах, та чи варто його здавати поліції. Зрештою, Брайану доведеться зробити важкий вибір між законом та дружбою, між розумом та серцем.

The Fast and the Furious / Форсаж - це захоплюючий бойовик про свободу, лояльність та кохання на фоні неймовірних перегонів і погонь. Фільм став культовим для цілої генерації глядачів і започаткував одну з найуспішніших франшиз у кіно.