UAKinogo.com

Форсаж 5: Швидка п'ятірка. Пограбування в Ріо (2011) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Форсаж 5: Швидка п'ятірка. Пограбування в Ріо (2011)

Форсаж 5: Швидка п'ятірка. Пограбування в Ріо (2011)

Дивитися онлайн Форсаж 5: Швидка п'ятірка. Пограбування в Ріо фільм

Дивитися онлайн «Форсаж 5: Швидка п'ятірка. Пограбування в Ріо» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (382 433 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Форсаж 5: Швидка п'ятірка. Пограбування в Ріо (2011)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Форсаж 5: Швидка п’ятірка. Пограбування в Ріо» - це захоплюючий бойовик про команду неперевершених гонщиків, які змушені зіткнутися з найпотужнішим наркобароном Бразилії і безжальним федеральним агентом. Домінік Торетто і Браян О’Коннер втекли з в’язниці і вирушили до Ріо-де-Жанейро, де їх чекає нова місія: викрасти сейф з 100 мільйонами доларів.

Для цього вони збирають свою стару команду з усього світу: Мію, Романа, Теджа, Хана, Гізель, Лео і Сантоса. Але на їхньому шляху стоять два смертельних вороги: Гернан Рейєс, жорстокий наркоторговець, який контролює усе місто, і Люк Хоббс, непримиренний агент Дипартаменту по боротьбі з наркотиками США, який не зупиниться ні перед чим, щоб зловити Торетто і його команду.

Торетто і його друзі не бояться небезпеки і готові до останнього боротися за свою свободу. Вони садяться за кермо своїх швидких і потужних автомобілів, щоб продемонструвати свої навички водіння і показати своїм ворогам, хто тут господар. Дивіться захоплюючий фільм «Форсаж 5: Швидка п’ятірка. Пограбування в Ріо», який наповнений адреналіном, екшеном і гумором.