UAKinogo.com

Т2 Трейнспоттінґ / На голці 2 (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Т2 Трейнспоттінґ / На голці 2 (2017)

Т2 Трейнспоттінґ / На голці 2 (2017)

Дивитися онлайн Т2 Трейнспоттінґ / На голці 2 фільм

Дивитися онлайн «Т2 Трейнспоттінґ / На голці 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (125 150 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Т2 Трейнспоттінґ / На голці 2 (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Продовження відомого фільма "Трейнспоттінґ" пропонує глядачам повернутися в реальність героїв, які колись жили на грані, втягнуті в світ наркотиків. Після двадцяти років відсутності, головний герой Марк Рентон повертається в рідний Единбург, щоб зустрітися зі старими друзями та протистояти минулому.

Спітні моменти із минулого, гостре розчарування сьогоденням та нестабільність майбутнього - всі ці чинники роблять цю зустріч водночас живописною, болісною, ностальгійною і викликовою. Зустріч з друзями виявляється не просто згадкою старих часів, але і мостом до майбутнього, місцем переосмислення життя.

"T2 Trainspotting / Т2 Трейнспоттінґ / На голці 2" пропонує аудиторії подорож, що дозволяє глянути на світ героїв з нового погляду. Цей фільм - це не просто продовження історії, але і відкриття нових горизонтів для кожного героя, що вимагає від них зміни, відваги і примирення з власним минулим.