UAKinogo.com

Зачарований принц (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Зачарований принц (2018)

Зачарований принц (2018)

Дивитися онлайн Зачарований принц мультфільм

Дивитися онлайн «Зачарований принц» мультфільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.6 (3 608 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися мультфільм «Зачарований принц (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це історія про молодого Принца Філіпа Прекрасного, який був проклятий у дитинстві чарівною улыбкою. Кожна дівчина, яка бачила його посмішку, миттєво закохувалася в нього. Принц не знав справжнього кохання і робив пропозицію руки і серця кожній, хто потрапляв йому на очі. Але його батько, Король Прекрасний, поставив йому умову: до настання двадцять першого дня народження Принца він повинен знайти справжню любов. В іншому випадку Філіп втратить все своє багатство і шанси стати королем.

У своїх пошуках Принц зустрічає Ленору, сміливу і незалежну дівчину-злодійку, яка хоче викрасти його золото. Вона не падає під вплив його чарівної улыбки, адже носить спеціальні окуляри. Ленора погоджується допомогти Принцу знайти свою наречену за певну суму. Разом вони вирушають у захоплюючу подорож по Королівству, де зустрічають різних персонажів казок: Білосніжку, Сплячу Красуню, Золушку та інших.

По дорозі Принц і Ленора поступово пізнають одне одного і розуміють, що мають багато спільного. Вони стикаються з небезпеками, пригодами і смішними ситуаціями. Але час не чекає: Принц повинен прийняти рішення до свого дня народження. Чи зможе він подолати прокляття і знайти справжню любов? Чи зможе Ленора подивитися на Принца не як на жертву, а як на друга? Дивіться мультфільм «Зачарований принц» і дізнайтеся!