UAKinogo.com

Новизна (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Новизна (2017)

Новизна (2017)

Дивитися онлайн Новизна фільм

Дивитися онлайн «Новизна» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (17 093 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Новизна (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Новизна (2017) - це романтичний драматичний фільм, що розповідає про стосунки між двома молодими людьми, які знайшли один одного через додаток для побачень. Фільм є режисерською роботою Дрейка Доремуса, який також співавтор сценарію. Фільм має багато сцен інтимності та емоційності, які показують складність та красу любові.

Фільм показує, як Мартін та Габі, двоє фармацевтів, які працюють у Лос-Анджелесі, зустрілися через додаток Winx, який дозволяє шукати партнерів для сексу без зобов’язань. Вони виявили, що мають багато спільного та почали зустрічатися. Вони закохалися один в одного та вирішили жити разом. Але з часом вони почали втрачати інтерес до своїх стосунків та шукати нових вражень.

Фільм показує, як Мартін та Габі вирішили відкрити свої стосунки та дозволити один одному зустрічатися з іншими людьми. Вони сподівалися, що це пожвавить їхню любов та додасть їм новизни. Але вони не очікували, що це призведе до ревнощів, образ та розчарувань. Вони почали втрачати довіру та повагу до себе та до свого партнера. Вони мусили зробити важкий вибір між свободою та відданістю.