UAKinogo.com

Остання спокуса Христа (1988) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Остання спокуса Христа (1988)

Остання спокуса Христа (1988)

Дивитися онлайн Остання спокуса Христа фільм

Дивитися онлайн «Остання спокуса Христа» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.5 (58 192 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Остання спокуса Христа (1988)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Напружена духовна драма, що виокремлюється за свою відвагу і проникливість, "Остання спокуса Христа" відкриває новий погляд на найвідомішу фігуру в історії людства. У головній ролі - Віллем Дефо, який зіграв Ісуса Христа, а на режисерському місці - відомий Мартін Скорсезе, який вносить свій унікальний стиль та видіння до цього пересприйняття Євангелія.

Фільм відстежує життєвий шлях Ісуса, показуючи його страхи, сумніви та людськість, а також зосереджується на його дружбі з Юдою Іскаріотом (Гарві Кайтель). Основна сюжетна лінія включає в себе божественне замовлення, яке Ісус отримує від Бога, і його внутрішню боротьбу зі своїм власним людським страхом та сумнівами.

Цей неортодоксальний погляд на біблійну історію завершується сценою "останньої спокуси", яка надає фільму його назву, і в якій Ісус бачить, що могло б статися, якби він вибрав життя звичайного людини. Це є провокаційний і глибоко емоційний фільм, який викликає до роздумів про віру, сумніви і сутність людського існування.