UAKinogo.com

Над законом (1988) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Над законом (1988)

Над законом (1988)

Дивитися онлайн Над законом фільм

Дивитися онлайн «Над законом» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (32 527 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Над законом (1988)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про Ніко Тоскані - поліцейського з Чикаго, який колись працював у ЦРУ та брав участь у таємних операціях у В’єтнамі. Під час розслідування справи про контрабанду наркотиків він виявляє, що за цим стоїть його колишній начальник Курт Загон - жорстокий і безсовісний агент, який займається катуваннями та вбивствами. Загон також причетний до замаху на сенатора Гаррісона, який намагався розкрити його злочини.

Ніко не може довіряти нікому, навіть своїм колегам, адже Загон має своїх людей у поліції та ФБР. Він може розраховувати лише на свою дружину Сару, свого партнера Джексона та свого друга Лукіча. Незважаючи на всі перешкоди та небезпеки, Ніко не збирається здаватися та продовжує боротися за справедливість.

Фільм є дебютом Стівена Сигала у кiно та одним з перших фiльмiв Клiнта Iствуда як продюсера. У фiльмi також знялися Пем Грiр, Шерон Стоун, Генрi Сiлва та Рон Дiн. Фiльм отримав хорошi вiдгуки вiд критикiв та глядачiв та став одним з найбiльш успiшних бойовикiв 1980-х рокiв.