UAKinogo.com

Високий блондин у чорному черевику (1972) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Високий блондин у чорному черевику (1972)

Високий блондин у чорному черевику (1972)

Дивитися онлайн Високий блондин у чорному черевику фільм

Дивитися онлайн «Високий блондин у чорному черевику» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (8 408 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Високий блондин у чорному черевику (1972)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є французькою шпионською комедією режисера Іва Робера за сценарієм Франсуа Вебера. Головний герой - Франсуа Перрен, скромний і розсіяний скрипаль, який повертається з концерту в Мюнхені. На аеропорту він стає жертвою інтриги між двома полковниками французької контррозвідки - Тулузом і Міланом. Тулуз хоче підставити Мілана, який замахнувся на його посаду, і вибирає Перрена як мішень для підслідності.

Перрен не підозрює, що за ним слідкують і вважають його суперагентом. Він продовжує своє звичне життя, але при цьому потрапляє в ряд комічних ситуацій, які тільки підтверджують його надзвичайні здібності в очах переслідувачів. Вони намагаються викрасти його, вбити його, залучити його до співпраці, але Перрен усе випливає сухим з води. У той же час він закохується в подругу свого друга - красуню Крістину, яка також стає об’єктом інтересу Мілана.

Фільм був успішно прийнятий критиками і глядачами і став одним з найпопулярніших французьких фільмів 1970-х років. У головних ролях знялися П’єр Рішар, Мирей Дарк, Жан Рошфор, Бернар Бл’є та інші. Фильм отримав премію “Золотий глобус” за найкращий іноземний фильм. У 1974 роцi було знято продовження фильму - “Повернення високого блондина”.