UAKinogo.com

Великий Гетсбі (1974) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Великий Гетсбі (1974)

Великий Гетсбі (1974)

Дивитися онлайн Великий Гетсбі фільм

Дивитися онлайн «Великий Гетсбі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (25 365 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Великий Гетсбі (1974)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм The Great Gatsby / Великий Гетсбі (1974) - це романтична драма про кохання та зраду в атмосфері розкішного життя Америки 20-х років. Головний герой фільму - Джей Гетсбі, який з бідного хлопця став багатим та впливовим бізнесменом. Він живе у величезному особняку на Лонг-Айленді та організовує гучні вечірки для світської еліти. Але його єдиною метою є здобуття серця своєї колишньої коханої - Дейзі Бьюкенен, яка одружилася з багатим аристократом Томом.

У своїх спробах завоювати Дейзі Гетсбі отримує допомогу від свого сусіда - письменника Ніка Керравея, який є розповідачем фільму. Нік стає свідком складних взаємин між Гетсбі, Дейзі, Томом та його коханкою Мертл. Він бачить, як Гетсбі платить високу ціну за свою мрію про ідеальне кохання.

Фільм The Great Gatsby / Великий Гетсбі (1974) - це екранізація однойменного роману Френсіса Скотта Фіцджеральда, який вважається одним з найвидатніших творів американської літератури. Фільм вражає своїм барвистим зображенням епохи джазу та бурхливого життя вищого суспільства, а також своїм глибоким психологізмом та емоційним напруженням. Головну роль у фільмі виконав Роберт Редфорд, який створив незабутню образ Гетсбі.