UAKinogo.com

Фоксі Браун (1974) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Фоксі Браун (1974)

Фоксі Браун (1974)

Дивитися онлайн Фоксі Браун фільм

Дивитися онлайн «Фоксі Браун» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (10 717 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Фоксі Браун (1974)» онлайн українською мовою

Тимчасово недоступно
Відсутній фільм?
Будь ласка, дай нам знати
Виправимо!
Повідомити вкрай бажано через «надсилання скарги» (піктограма трикутника). Поки що можете подивитися нові фільми, які є в базі.
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Фоксі Браун" - динамічна та захоплююча драма про сміливу жінку, що веде відважну боротьбу проти кримінального світу. Головна героїня - втілення сили, відваги та незламності, бореться зі злочинністю, щоб помститися за загибель коханого.

Режисер Джек Хілл вдало об'єднав елементи екшну, кримінального фільму та соціальної драми, створивши твір, що залишає незабутнє враження. Центральну роль у фільмі виконує чарівна Пем Грір, її бойовий дух та відвага надихають глядачів.

"Фоксі Браун" - це картина про те, що справедливість може бути досягнута, навіть коли система проти вас. Фільм показує нам силу людини, що готова боротися за те, у що вірить, незалежно від того, які перешкоди її очікують. Це красивий, харизматичний та динамічний твір, який втілює в собі найкращі риси екшн-жанру.