UAKinogo.com

Голодні ігри: У вогні (2013) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Голодні ігри: У вогні (2013)

Голодні ігри: У вогні (2013)

Дивитися онлайн Голодні ігри: У вогні фільм

Дивитися онлайн «Голодні ігри: У вогні» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.5 (665 623 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Голодні ігри: У вогні (2013)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Катніс Евердін і Піта Мелларк стали переможцями 74-х Голодних ігор. Вони повертаються до свого рідного 12-го округу, де їх чекають родичі і друзі. Але їхнє життя назавжди змінилося після Ігор. Вони мають виступати як закохана пара перед камерами і підтримувати ілюзію щастя. Але Катніс не відчуває до Піти справжніх почуттів і таємно кохається в Гейлі, своєму другові дитинства.

Президент Сноу не вірить у щирість Катніс і Піти. Він боїться, що їхній акт бунту на арені Ігор спричинив початок повстання в округах. Він погрожує Катніс, що якщо вона не переконає народ у своїй любові до Піти, він знищить усе, що їй дорого. Катніс і Піта вирушають у тур переможців по округах, де вони стають свідками жорстокості і несправедливості Капітолію.

Сноу оголошує, що 75-ті Голодні ігри будуть особливими - третьою квартальною квелл. У них братимуть участь лише колишні переможці Ігор з кожного округу. Катніс і Піта знову опиняються на арені, де їм доводиться боротися за життя проти найсильніших суперників. Але цього разу вони не однакові. Вони мають союзників, які готові допомогти їм втекти з арени і приєднатися до таємної організації, яка планує повалити Сноу і звільнити Панем.