UAKinogo.com

Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2 (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2 (2015)

Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2 (2015)

Дивитися онлайн Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2 фільм

Дивитися онлайн «Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (328 326 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2 (2015)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Катніс Евердін стала символом повстання проти тиранії Капітолію. Вона очолює армію повстанців, які готові покласти край правлінню Президента Сноу. Але Катніс має не лише ворогів, а й союзників, яким не можна довіряти. Президентка Койн, лідер 13-го округу, хоче використати Катніс для своїх цілей і зробити її маріонеткою.

Катніс не погоджується з планами Койн і вирішує діяти по-своєму. Вона разом з невеликою командою вирушає до Капітолію, щоб знайти і вбити Сноу. По дорозі вони зустрічають безліч небезпек і пасток, які Сноу підготував для них. Катніс також доводиться боротися з власними демонами і вибирати між двома хлопцями - Пітою і Гейлом.

Коли Катніс доходить до Капітолію, вона розуміє, що все не так просто, як здавалося. Вона стикається з найбільшим випробуванням у своєму житті - фінальною битвою за майбутнє Панема. Вона мусить прийняти рішення, яке вплине на долю всього світу і її особисте щастя.