UAKinogo.com

Новорічний корпоратив (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Новорічний корпоратив (2016)

Новорічний корпоратив (2016)

Дивитися онлайн Новорічний корпоратив фільм

Дивитися онлайн «Новорічний корпоратив» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.9 (80 806 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Новорічний корпоратив (2016)» онлайн українською мовою

Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Office Christmas Party / Новорічний корпоратив (2016) - це веселий комедійний фільм про те, як працівники однієї компанії влаштовують незабутню вечірку. Головний герой фільму - Клей Ванстоун (Джейсон Бейтман), який очолює відділення компанії Zenotek у Чикаго. Він добре ладнає зі своїми співробітниками та планує провести з ними розкішний новорічний корпоратив.

Але його плани порушує його сестра Керол (Дженніфер Еністон), яка є генеральною директоркою компанії. Вона прибуває до Чикаго з наміром закрити відділення Клея через низьку прибутковість. Клей разом зі своїм другом Джошом (Тей Джей Міллер) та своєю колегою Трейсі (Олівія Манн) вирішують врятувати свою роботу, запропонувавши великому клієнтові Уолтеру Девісу (Кортні Б. Венс) укласти контракт з ними.

Для цього вони організовують грандіозну вечірку у своєму офісі, на яку запрошують Уолтера та всю місцеву богему. Але що починається як звичайна розвага, перетворюється на справжнє безумство, коли на вечірці з’являються стриптизерки, кокаїновий сніговик, дикунський конь та інші непередбачені гості. Фільм Office Christmas Party / Новорічний корпоратив (2016) - це смішна історія про те, як одна вечірка може змінити все.