UAKinogo.com

Нестерпні леді (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Нестерпні леді (2016)

Нестерпні леді (2016)

Дивитися онлайн Нестерпні леді фільм

Дивитися онлайн «Нестерпні леді» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.6 (37 549 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Нестерпні леді (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Нестерпні леді (2016) - це романтична комедія, яка розповідає про життя різних жінок, які мають свої проблеми та мрії. Фільм складається з кількох історій, які переплітаються між собою. Головні героїні фільму - Сандра (Дженніфер Еністон), Міранда (Джулія Робертс), Джессі (Кейт Гудсон) та Крістін (Брітт Робертсон).

Сандра - розлучена мати двох синів, яка доводиться боротися з колишнім чоловіком та його новою дружиною. Міранда - успішна телеведуча, яка приховує велику таємницю від свого оточення. Джессі - замужня за індусом, але не розповіла про це своїй расистській матері. Крістін - молода мати-одиначка, яка не впевнена у своїх почуттях до свого бойфренда.

Фільм Mother’s Day / Нестерпні леді (2016) - це легка і забавна комедія про те, як важливо любити та поважати своїх матерів. Фільм показує різні аспекти материнства та сучасних сімейних взаємин. Фільм наповнений гумором, емоціями та несподіваними поворотами подій.