UAKinogo.com

Любов і дружба (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Любов і дружба (2016)

Любов і дружба (2016)

Дивитися онлайн Любов і дружба фільм

Дивитися онлайн «Любов і дружба» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (25 256 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Любов і дружба (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Любов і дружба" - це дивовижний костюмований фільм, що занурює глядачів у світ оборотного й розкішного Англійського маєтку кінця XVIII століття. Історія розгортається навколо красивої та вдоволі розумної Леді Сюзан Вернон, що намагається влаштувати своє особисте життя та знайти чоловіка для своєї дочки.

Оснований на новелі Джейн Остен "Леді Сюзан", фільм відображає чарівний світ аристократичного життя, розкривається під вражаючим виром інтриг та романтичних перипетій. Леді Сюзан, яка володіє надзвичайною кмітливістю та красою, використовує ці здібності для досягнення своїх цілей, не зважаючи на моральні перешкоди.

"Любов і дружба" - це витончена та іронічна драма, що поєднує в собі дотепні діалоги, чарівні костюми та панорамні краєвиди. Вдале втілення в життя своєрідного, витонченого стилю Остен доповнюється гострим гумором та глибоким людським співчуттям, чим унікально розширює горизонти жанру романтичної драми.