UAKinogo.com

Бетмен повертається (1992) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Бетмен повертається (1992)

Бетмен повертається (1992)

Дивитися онлайн Бетмен повертається фільм

Дивитися онлайн «Бетмен повертається» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (306 679 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Бетмен повертається (1992)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Темний лицар Готема знову бере мантію на себе у фільмі "Batman Returns" (Бетмен повертається), 1992 року. Місто під загрозою: тут таїнничий Пінгвін, схожий на крилату істоту з нічних жахів, прагне здобути владу. Страшенний клубок змов, підступності та містики розплутується перед глядачем. Мета героя - оборона мирних городян від підступних атак, завданих таємничим Пінгвіном.

Паралельно Бетмен зіштовхується з новою ворожою постаттю - Кішкою. Зустріч з нею перетворюється на головоломку долі, коли з’ясовується, що під маскою знаходиться зваблива Селіна Кайл, яка володіє своїми таємницями. Комплексні взаємини між героями перетворюються на суцільний ряд загадок та інтриг, котрі поглиблюють атмосферу фільму.

Із снігом, який покриває вулиці Готема, "Batman Returns" занурює глядача у темний світ, де грань між добром та злом розмивається. Тим Бертон, режисер стрічки, створює чарівний, моторошний Готем, незабутній завдяки його готичному стилю та фантастичній естетиці. Гра акторів, серед яких Майкл Кітон, Денні ДеВіто та Мішель Пфайффер, додає глибини та емоційного заряду фільму, роблячи його справжнім шедевром.