UAKinogo.com

G.I. Joe: Атака кобри 2 (2013) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » G.I. Joe: Атака кобри 2 (2013)

G.I. Joe: Атака кобри 2 (2013)

Дивитися онлайн G.I. Joe: Атака кобри 2 фільм

Дивитися онлайн «G.I. Joe: Атака кобри 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (182 347 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «G.I. Joe: Атака кобри 2 (2013)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Глобальна команда спецназу G.I. Joe продовжує свою місію, зосереджуючись на знищенні зловісної організації Cobra. Проте незвичайні обставини стають їм на шляху: на них оголошено війну самим урядом США. Як виявляється, президент Сполучених Штатів замінений двійником з Cobra. Відтепер герої повинні боротися не лише зі своїми старими ворогами, але й з власним урядом.

Втрачаючи своїх товаришів та стикаючись з масштабними змовами, команда G.I. Joe знаходить підтримку у вигляді легендарного Генерала Джо Колтона. Завдяки його досвіду та бойовим навичкам, команда отримує шанс виправити ситуацію та повернути світ назад від краю хаосу.

"G.I. Joe: Атака кобри 2" — екшн-блокбастер, наповнений захоплюючими боєми, високотехнологічними гаджетами та вражаючою спецефектами. Фільм виведе глядачів на новий рівень пригод та незабутніх вражень, ведучи їх через серію небезпек, змов та відвертого бойового дійства.