UAKinogo.com

G.I. Joe: Атака Кобри (2009) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » G.I. Joe: Атака Кобри (2009)

G.I. Joe: Атака Кобри (2009)

Дивитися онлайн G.I. Joe: Атака Кобри фільм

Дивитися онлайн «G.I. Joe: Атака Кобри» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (209 486 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «G.I. Joe: Атака Кобри (2009)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

G.I. Joe: Атака Кобри (2009) - це динамічний бойовик про елітний загін спецоперативників, які борються зі зловісною організацією Кобра. Головні герої - два солдати Конрад “Дюк” Хаузер та Уоллес “Рипкорд” Вімс, які отримують завдання доставити нове оружие масового знищення - наномітні боєголовки, створені корпорацією “Mars Industries”. По дорозі вони потрапляють в засідку від агентів Кобри, які хочуть викрасти боєголовки.

На їх допомогу приходять члени таємного загону G.I. Joe - генерал Хоук, Скарлетт, Снейк Айз, Хеві Д’юті та інші. Вони розповідають Дюку та Рипкорду про свою мету - захистити світ від загрози Кобри, яку очолює безжальний торговець зброєю Джеймс Маккаллен XXIV. Виявляється, що Дюк має особистий рахунок з Маккалленом, так як колись був заручений з його сестрою Аною, яка тепер працює на Кобру під ім’ям Баронеса. Дюк та Рипкорд вирішують приєднатися до G.I. Joe та допомогти їм зупинити плани Кобри.

Фільм G.I. Joe: The Rise of Cobra / G.I. Joe: Атака Кобри (2009) - це захоплюючий фільм про супергероїв, які використовують найсучаснішу технологію та бойове мистецтво для боротьби зі злом. Фільм знятий за мотивами популярної серії іграшок Hasbro “Солдат Джо”, а також коміксів та мультфільмів на їх основі. Режисер фильму - Стiвен Соммерс, вiдомий за такими фiльмами як Мумiя та Ван Гельсiнг. У головних ролях знялися Ченнiнг Татум, Сiенна Мiллер, Марлон Уейанс, Крiстофер Екклстон та Деннiс Куейд.