UAKinogo.com

Колесо Чудес (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Колесо Чудес (2017)

Колесо Чудес (2017)

Дивитися онлайн Колесо Чудес фільм

Дивитися онлайн «Колесо Чудес» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (29 119 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Колесо Чудес (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Wonder Wheel / Колесо Чудес (2017) - це драматичний фільм режисера Вуді Аллена, що розповідає про чотирьох героїв, чиї долі переплелися на тлі жвавого життя знаменитого парку розваг на Коні Айленді в Нью-Йорку.

Головна героїня - Джинні (Кейт Уїнслет), невдоволена дружина оператора каруселі Хампті (Джеймс Белуші), яка мріє про краще життя і зустрічається з молодим і привабливим спасателем Міккі (Джастін Тімберлейк), який хоче стати письменником. Їхнє романтичне захоплення загрожує руйнуванням, коли до них приїжджає Каролайна (Джуно Темпл), загублена дочка Хампті від першого шлюбу, яка тікає від свого чоловіка-гангстера.

Фільм наповнений контрастами: яскравими кольорами атракціонів і темрявою квартири Джинні, веселими сценами на пляжі і напруженими суперечками в родині, оптимізмом Міккі і песимізмом Джинні. Режисер Вуді Аллен створює атмосферу 1950-х років за допомогою музики, костюмів і декорацій, а також використовує символ Колеса Чудес як образ долі, яка то підносить, то знищує героїв.