UAKinogo.com

Якби я була чоловіком (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Якби я була чоловіком (2017)

Якби я була чоловіком (2017)

Дивитися онлайн Якби я була чоловіком фільм

Дивитися онлайн «Якби я була чоловіком» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.9 (1 592 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Якби я була чоловіком (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Якби я була чоловіком (2017) - це весела комедія, що розповідає про незвичайну зміну в житті головної героїні. Фільм є режисерською роботою Одрі Дана, яка також грає головну роль у фільмі. Фільм має багато сцен гумору та сарказму, які показують різницю між чоловічою та жіночою психологією.

Фільм починається з того, що Жанна, молода мати двох дітей, дізнається, що її чоловік зраджує її з молодшою колегою. Вона вирішує розлучитися та почати нове життя. Але одного ранку вона прокидається з несподіваним сюрпризом - у неї з’явився пеніс. Вона не розуміє, як це сталося та що з цим робити. Вона ховає свою нову деталь від усіх та намагається жити як звичайно.

Фільм показує, як Жанна впорається з цією ситуацією та як це вплине на її ставлення до себе та до інших. Вона досліджує свою нову сексуальність, спробовує знайти нового партнера та навчається бути чоловіком. Вона також виявляє, що не одна така - у світі є інші люди, яким сталася подібна зміна. Вона знаходить нових друзів та розуміє, що головне - це любити себе таким, яким ти є.