UAKinogo.com

Обіцянка на світанку (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Обіцянка на світанку (2017)

Обіцянка на світанку (2017)

Дивитися онлайн Обіцянка на світанку

Дивитися онлайн «Обіцянка на світанку» українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (3 241 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися «Обіцянка на світанку (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Обіцянка на світанку. Це біографічна драма режисера Еріка Барб’є, у якій П’єр Ніне грає роль Ромена Гарі, одного з найвідоміших французьких письменників і єдиного лауреата Гонкурівської премії двічі. Фільм є екранізацією однойменного автобіографічного роману Гарі, у якому він описує своє життя від дитинства в Польщі до студентських років в Парижі і служби пілотом під час Другої світової війни. Фільм також є трагікомедією про романтичну історію Гарі і його матері Ніни (Шарлотта Генсбур), яка була його найближчою і найвпливовішою людиною.

Сюжет фільму розповідає про подорож Ромена Гарі по різних країнах і континентах, пошук його таланту і сенсу життя, його зустріч з коханнями і друзями, його боротьбу з нацизмом і антисемітизмом, його творчий розвиток і літературний успіх. У всьому цьому йому супроводжує його мати Ніна, яка має надзвичайну особистість і незламну волю. Вона мріє, щоб її син став дипломатом і всесвітньо відомим письменником, і вона робить все можливе, щоб допомогти йому досягти цих цілей. Вона також є його найбільшою критиком і найщирішим шанувальником.

Фiльм є захоплюючим i емоцiйним шоу, яке показує силу материнської любовi i пiдтримки. Фiльм також показує складнiсть i багатограннiсть людської долi i особистостi. Фiльм отримав позитивну оцiнку вiд критикiв i глядачiв, якi високо оцiнили акторську гру, сценарii i режисуру.