UAKinogo.com

Обіцянка (2013) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Обіцянка (2013)

Обіцянка (2013)

Дивитися онлайн Обіцянка фільм

Дивитися онлайн «Обіцянка» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (4 260 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Обіцянка (2013)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це чутлива і романтична драма, яка розповідає про любовний трикутник між молодим інженером Фрідріхом, його старшим патроном Карлом і красивою жінкою Елізабет, дружиною Карла. У 1912 році, в німецькому місті Ессен, Фрідріх приходить працювати в сталеварню, власником якої є Карл. Він стає співробітником його фірми та разом з часом стає його довіреним. Це призводить до того, що він все більше спілкується з його дружиною Елізабет, а їх стосунки поступово перетворюються в кохання.

Хоча вони намагаються приховати свої почуття одне до одного, їх страсть все одно проривається на поверхню. Він обіцяє їй, що коли повернеться з поїздки на два роки, вони будуть разом. Але вибух Першої світової війни змінює все, і відстань між ними стає все більшою. Чи зможуть вони втримати свою обіцянку та знайти щастя в спільному майбутньому, або їх кохання загине серед війни та розлуки?

Фільм "Обіцянка" базується на романі Стефана Цвейга "Journey into the Past" та має вражаючий візуальний стиль, що передає атмосферу епохи. Режисер Патріс Леконт майстерно відтворює ніжність та глибину стосунків між героями фільму.