UAKinogo.com

Ва-банк 2 або удар у відповідь (1985) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ва-банк 2 або удар у відповідь (1985)

Ва-банк 2 або удар у відповідь (1985)

Дивитися онлайн Ва-банк 2 або удар у відповідь фільм

Дивитися онлайн «Ва-банк 2 або удар у відповідь» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.5 (2 718 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ва-банк 2 або удар у відповідь (1985)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Продовження фільму "Ва-банк" (1981) розповідає про новий протистояння між колишнім сейфокрадом Хенриком Квинто і підступним банкіром Густавом Крамером. Крамер втікає з в’язниці за допомогою свого спільника Штиця і хоче помститися Квинто, який відправив його за ґрати.

Крамер наймає професійного вбивцю Тендляжа, але Квинто виявляється кмітливішим і ухиляється від пасток. Тоді Штиц придумує новий план - викрасти доньку Квинто і заманити його в будинок свого бувшого секретаря Ставиского, де дівчинка заперта в сейфі. Квинто повинен зламати сейф, щоб врятувати дитину.

Але Квинто не такий простий, як здається. Він знаходить спосіб перехитрити своїх ворогів і знову обдурити Крамера. За допомогою своїх друзів - братів Мокса і Нути - він розкриває змову Штиця і Одерматта, які хочуть обкрасти Крамера і втекти з його грошима в Швейцарію. Квинто не тільки рятує свою доньку, але і повертає справедливість.