UAKinogo.com

Ва-банк (1981) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ва-банк (1981)

Ва-банк (1981)

Дивитися онлайн Ва-банк фільм

Дивитися онлайн «Ва-банк» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.9 (4 520 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ва-банк (1981)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

1934 рік, Польща. Генрік Квінт - витончений шахрай і майстер сейфів, що після 6 років у в'язниці виходить на свободу з міцним бажанням помсти своєму колишньому партнерові Крамеру. Крамер зараз є поважним громадянином і власником банку, але його минуле не втратило для нього значення. Квінт влаштовує вимірений та неймовірно хитрий план помсти.

Сцена за сценою, зухвалий план Квінта починає набирати обертів, змушуючи глядачів тримати подих через невпинні повороти та перевернення. Серед інтриг, погонь і двобоїв на шпагах, Квінт продовжує дивувати своїм холоднокровним генієм і невгамовною волею до перемоги.

"Ва-банк" - це захоплююча кримінальна комедія, що має всі елементи класичних фільмів про шахраїв: елегантні герої, блискучі схеми, вражаючі повороти сюжету та, звичайно ж, багато гумору. Це фільм, що викликає сміх, але водночас залишає місце для напруження та здогадок, забезпечуючи безперервний адреналін протягом всього перегляду.