UAKinogo.com

Важка мішень (1993) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Важка мішень (1993)

Важка мішень (1993)

Дивитися онлайн Важка мішень фільм

Дивитися онлайн «Важка мішень» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (52 259 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Важка мішень (1993)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є бойовиком, який розповідає про те, як колишній солдат Шанс Будро стає охоронцем журналістки Наташі Біндер, яка шукає свого зниклого батька в Новому Орлеані. Вони дізнаються, що батько Наташі був одним з жертв жорстокої полювання на людей, яку організовують безсовісні наємники Еміль Фушон і Пік Ван Клеф. Ці двоє пропонують своїм клієнтам можливість вбивати беззахисних безпритульних за гроші і задоволення.

Шанс і Наташа опиняються в смертельній небезпеці, коли Фушон і Ван Клеф вирішують полювати на них. Вони використовують свої навички, зброю і хитрощі, щоб уникнути пасток і перехитрити своїх переслідувачів. По дорозі вони знаходять союзникiв у виглядi дядька Шанса Дува і полiцейського Дугласа Бiндера, брата Наташi. Разом вони готуються до останнього протистояння з Фушоном і Ван Клефом, якi не зупиняться нi перед чим, щоб знищити своїх супротивникiв.

Фiльм “Важка мiшень” - це перший американський фiльм культового гонконгського режисера Джона Ву, який прославився своїми стилiзованими i динамiчними сценами бою. Фiльм також є одним з найкращих фiльмiв Жан-Клода Ван Дамма, який демонструє свої акробатичнi i бойовi навички. Фiльм має багато захоплюючих моментiв i ефектних трюкiв, а також гумор i романтику. Фiльм отримав позитивнi вiдгуки вiд критикiв i глядачiв i став одним з найуспiшнiших фiльмiв 1993 року.