UAKinogo.com

Нема куди тікати (1993) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Нема куди тікати (1993)

Нема куди тікати (1993)

Дивитися онлайн Нема куди тікати фільм

Дивитися онлайн «Нема куди тікати» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (24 724 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Нема куди тікати (1993)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є бойовиком, який розповідає про те, як засуджений до в’язниці Сем Гіллен втікає з автобуса, який перевозить його до виправного закладу. Він потрапляє на ферму вдови Клайді Андерсон і її двох дітей, які живуть у страху перед жорстоким забудовником Франкліном Гейлом. Гейл хоче захопити їхню землю і будувати на ній торговий центр. Він наймає грубого наїмника Данстона і корумпованого шерифа Лонні Поула, щоб заполошити і залякати Клайді і її сусідів.

Сем вирішує залишитися на фермі і захистити Клайді і її дітей вiд Гейла i його людей. Вiн використовує свої бойовi навички i знання, щоб протидiяти їхнiм атакам i пасткам. По дорозi вiн закохується в Клайдi i стає другом для її дiтей. Але його минуле не дає йому спокою. Шериф Поул дiзнається про його справжню особу i повiдомляє про це Гейлу. Сем стає мiшенню для всiх - полiцii, наїмникiв i своїх колишнiх партнерiв по злочину.

Фiльм “Нема куди тiкати” - це захоплюючий i напружений трилер, який показує боротьбу однiєї людини проти системи i несправедливостi. Фiльм також має елементи романтики i драми, а також гумор i екшен. Фiльм знятий режисером Робертом Гармоном i головну роль у ньому виконав Жан-Клод Ван Дамм.