UAKinogo.com

Клуб перших дружин (1996) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Клуб перших дружин (1996)

Клуб перших дружин (1996)

Дивитися онлайн Клуб перших дружин фільм

Дивитися онлайн «Клуб перших дружин» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (50 065 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Клуб перших дружин (1996)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Клуб перших дружин" (1996) - комедія, що піднімає вічну тему боротьби за справедливість і взаємопідтримку. Головні героїні - три колишні однокурсниці, що зустрічаються після тривалої розлуки. Виявляється, кожна з них стала жертвою невірних чоловіків, які пішли від них до молодших подружок. Озброївшись рішучістю, вони об'єднуються, щоб взяти реванш.

Кожна з героїнь має свій унікальний характер. Гра актрис Бетті Мідлер, Голді Хоун та Даян Кітон додає фільму іскорки та харизми. Вони доводять, що справжня дружба - це сила, здатна долати будь-які життєві перешкоди. Їхня хитрість, винахідливість та спритність в процесі реалізації плану помсти принесуть глядачам море веселощів та позитивних емоцій.

"Клуб перших дружин" - це не лише розважальна комедія, а й фільм, який порушує важливі соціальні питання. Він заохочує жінок бути сильними, боротися за свої права та не дозволяти себе гнобити. Завдяки прекрасній грі акторів, захоплюючому сюжету та гумору, фільм став популярним та коханим серед широкої аудиторії.