UAKinogo.com

Марвінова кімната (1996) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Марвінова кімната (1996)

Марвінова кімната (1996)

Дивитися онлайн Марвінова кімната фільм

Дивитися онлайн «Марвінова кімната» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (28 690 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Марвінова кімната (1996)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Марвінова кімната - це драматичний фільм 1996 року за однойменною п’єсою Скотта МакФерсона. У головних ролях знялися Меріл Стріп, Леонардо Ді Капріо, Даян Кітон та Роберт Де Ніро. Режисером фільму став Джеррі Закс.

Фільм розповідає про двох сестер, які не бачилися сімнадцять років. Лі - незалежна жінка, яка виховує двох синів-підлітків, один з яких має проблеми з законом. Бессі - самовіддана дочка, яка доглядає за своїм хворим батьком Марвіном та тіткою Рут. Коли Бессі дізнається, що у неї лейкемія, вона звертається до Лі за допомогою. Лі вирішує повернутися додому разом зі своїми синами, щоб перевірити їхню сумісність крові для пересадки костного мозку. Повернення Лі викликає конфлікти та емоції в родинному колі.

Марвінова кімната - це фільм про силу родинних зв’язків, про пробачення та любов. Фільм також показує, як люди стикаються з випробуваннями життя, зберігаючи гумор та надію.