UAKinogo.com

Народження нації (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Народження нації (2016)

Народження нації (2016)

Дивитися онлайн Народження нації фільм

Дивитися онлайн «Народження нації» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (21 244 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Народження нації (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"The Birth of a Nation" - це потужна драма, заснована на реальних подіях, які стались у 1831 році. Головний герой, Нат Тернер, слуга в штаті Вірджинія, переживає важкі часи жорстокого рабства. Однак його життя змінюється, коли він стає проповідником для своїх однодумців-рабів, намагаючись пробудити їх до боротьби за свою свободу.

Після безлічі страждань та знущань, які він та його однодумці пережили, Тернер організовує повстання, спрямоване на визволення рабів і відстоювання їхніх прав. Це було історично важливою подією, яка змінила хід американської історії та положила початок боротьбі за равноправіє.

"The Birth of a Nation" - це не просто фільм, це важливий історичний розповідь про боротьбу за свободу та людську гідність. Його сюжет наповнений болем, силою волі, любов'ю та вірою, що надихають на боротьбу і зміни. Це повість, яка залишається актуальною й сьогодні, нагадуючи нам про важливість свободи, гідності та прав людини.