UAKinogo.com

Корона (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Корона (2016)

Корона (2016)

Дивитися онлайн Корона серіал

Дивитися онлайн «Корона» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.6 (226 424 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Корона (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Серіал “Корона” - це біографічна драма про життя королеви Великої Британії Єлизавети II від її весілля в 1947 році до початку 21 століття. Серіал охоплює різні десятиліття історії країни в післявоєнний час, показуючи особисті та політичні виклики, з якими зустрічалася монархія.

Серіал “Корона” є одним з найдорожчих серіалів не тільки в історії Netflix, але і в світі - перший сезон шоу коштував сто п’ятдесят мільйонів доларів. Серіал має шестисезонну структуру, де кожен сезон охоплює приблизно десять років правління королеви. Актори, які грають головні ролі, змінюються кожні два сезони, щоб врахувати старіння персонажів.

Серіал “Корона” отримав високу оцінку критиків і глядачів за свою естетичну виправлену, умело зняту операторами картину, а також за свою акторську гру, сценарний та режисерський роботу. Серіал був номінований і отримав численні престижні нагороди, такі як “Золотий глобус”, “Приметайм-Эмми”, “БАФТА” та інші.