UAKinogo.com

Позивний «Бандерас» (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Позивний «Бандерас» (2018)

Позивний «Бандерас» (2018)

Дивитися онлайн Позивний «Бандерас» фільм

Дивитися онлайн «Позивний «Бандерас»» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (867 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Позивний «Бандерас» (2018)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Позивний «Бандерас» - це український фільм про війну на Донбасі, який розповідає про діяльність контррозвідників Нацгвардії. Фільм заснований на реальних подіях та свідченнях очевидців. Фільм режисерував Заза Буадзе, а у головних ролях знялися Олег Шульга, Юлія Чепурко, Сергій Лефор та інші.

Головний герой фільму - капітан Антон Саєнко, якого всі називають по позивному «Бандерас». Він очолює групу розвідників, які мають завдання знайти та знищити російського диверсанта Ходока, який планує підривати українські об’єкти. Пошук ворога перетворюється на смертельну гру в «кота і мишу», де кожен крок може бути останнім. Тим більше, що серед своїх Бандерас підозрює зрадника.

Позивний «Бандерас» - це фільм про волю до життя, про любов до Батьківщини, про силу дружби та братерства. Фільм показує жорстоку реальність війни, але також демонструє гумор та надію головних героїв. Фільм отримав позитивні відгуки від критиків та глядачів, а також був номінований на кілька нагород.