UAKinogo.com

Первісний страх (1996) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Первісний страх (1996)

Первісний страх (1996)

Дивитися онлайн Первісний страх фільм

Дивитися онлайн «Первісний страх» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.7 (219 398 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Первісний страх (1996)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Первісний страх - це кримінальна драма 1996 року, яка розповідає про складний і заплутаний судовий процес за обвинуваченням молодого хлопця в жорстокому вбивстві архиєпископа Чикаго. Головним героєм фільму є амбітний і безкомпромісний адвокат Мартін Вейл, який вирішує безкоштовно захищати підозрюваного, вважаючи його невинним і несправедливо звинуваченим.

Підозрюваний - це Аарон Стемплер, сором’язливий і застенчивий хлопець з Кентуккі, який був прийомним сином архиєпископа. Аарон страждає від заїкання і часто втрачає свідомість. Вейл впевнений, що Аарон не мав мотиву для злочину, але під час розслідування виявляється, що архиєпископ був педофілом і знущався над Аароном. Крім того, у Аарона виявляється розщеплення особистості: коли його провокують або ображають, на поверхню виходить Рой - жорстокий і агресивний альтер-его Аарона.

Вейл стикається з дилемою: чи можна вважати Аарона винним, якщо він не контролює свої дії? Чи можна довіряти Рою, який може бути маніпулятором і соціопатом? Чи є ще якась таємниця, яку приховує Аарон? Фільм тримає глядача в напрузі до самого кінця, коли розкривається шокуюча правда про персонажів і події.