UAKinogo.com

Абсолютна влада (1996) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Абсолютна влада (1996)

Абсолютна влада (1996)

Дивитися онлайн Абсолютна влада фільм

Дивитися онлайн «Абсолютна влада» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (56 073 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Абсолютна влада (1996)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Абсолютна влада" (1997) це кримінальний трилер, в якому професійний злодій стикається з корупцією на найвищих ешелонах влади. Головний герой, майстер крадіжок, стає свідком вбивства, яке виявляється зв'язаним із президентом США. Фільм занурює глядача у світ інтриг, змов та боротьби за справедливість.

Злодій, розуміючи, що йому загрожує смертельна небезпека, розпочинає гру з урядовими агентами та поліцією. Водночас, слідчий, який працює над справою вбивства, починає усвідомлювати, що розкриває змову, що сягає до самого верху політичної системи. Обидва персонажі опиняються перед викликом зробити правильний вибір.

Фільм "Абсолютна влада" привертає увагу гострим сюжетом, глибоким розумінням моралі та етики, а також чудовою акторською грою. Зображення конфлікту між індивідуальною совістю та владою захоплює, а напруженість інтриги не дає відірватися від екрану до останніх хвилин кінострічки.