UAKinogo.com

Мовчання ягнят (1990) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Мовчання ягнят (1990)

Мовчання ягнят (1990)

Дивитися онлайн Мовчання ягнят фільм

Дивитися онлайн «Мовчання ягнят» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.6 (1 426 888 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Мовчання ягнят (1990)» онлайн українською мовою

Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це напружений і захоплюючий трилер про молоду агентку ФБР Клариссу Старлинг, яка отримує завдання співпрацювати з в’язнем-канібалом Ганнібалом Лектером, щоб зловити серійного вбивцю, відомого як Баффало Білл. Кларисса повинна використовувати свої навички профайлера і свою інтуїцію, щоб розгадати психологію злочинця і знайти його жертву, перш ніж буде пізно. Але її спілкування з Лектером стає все більш небезпечним і маніпулятивним, адже він вимагає в обмін на свою допомогу деталей її особистого життя і таємних страхів.

Фільм The Silence of the Lambs / Мовчання ягнят (1990) є екранізацією однойменного роману Томаса Гарріса. Режисером фільму став Джонатан Демме, а сценаристом - Тед Теллі. В ролях знялися Джоді Фостер, Ентоні Хопкінс, Скотт Гленн і Тед Левайн. Фільм отримав високу оцінку критиків і глядачів за свою напружену атмосферу, майстерне акторське виконання і сильний сюжет. Фільм також став лауреатом п’яти премій «Оскар»: за кращий фільм, кращого режисера, кращого актора, кращої актриси і кращий сценарій.

Фанатам жанру трилера фильм The Silence of the Lambs / Мовчання ягнят (1990) сподобається за його захоплюючий сюжет, який тримає в напрузі до самого кінця, за його психологічний глибину і за його незабутнього героя - Ганнібала Лектера. Фанатам Джоди Фостер фильм сподобається за її харизматичну роль Кларисси Старлинг, яка не боїться стикатися з найстрашнішими злочинцями і не втрачає своєї людяності. Фанатам Ентоні Хопкінса фильм сподобається за його блискуче зображення Ганнібала Лектера, який є одночасно інтелектуальним, харизматичним і жахливим. Фанатам Теда Левайна фильм сподобається за його страшну роль Баффало Білла, який має свою хворобливу мету і свої методи її досягнення.