UAKinogo.com

Муха 2 (1989) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Муха 2 (1989)

Муха 2 (1989)

Дивитися онлайн Муха 2 фільм

Дивитися онлайн «Муха 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.1 (23 342 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Муха 2 (1989)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є продовженням історії науковця Сета Брандла, який перетворився на мутанта-муху через несправний телепорт. Після його смерті його кохана Вероніка народжує його сина Мартіна, який успадкував його гени. Мартіна приймає під свою опіку Антон Барток - голова корпорації, яка фінансувала досліди Брандла. Барток хоче використати Мартіна для своїх планів створення суперсолдатів.

Мартін швидко росте і стає геніальним вченим, але також починає проявляти ознаки мутації. Він закохується в Бет - працівницю лабораторії, яка допомагає йому вдосконалити телепорт свого батька. Вони дізнаються, що Барток тримає в неволі і мучить тварин, які були телепортовані. Серед них є і собака Мартіна, яку він полюбив у дитинстві.

Мартін і Бет вирішують втекти з лабораторії і знищити телепорт, щоб не дати Бартоку реалізувати свою злу мрію. Але Мартін стає все більше схожим на муху і втрачає контроль над собою. Вони повинні поспішати, поки не стало занадто пізно. Але Барток не збирається відпускати їх так просто і готує для них смертельну пастку.