UAKinogo.com

Безодня (1989) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Безодня (1989)

Безодня (1989)

Дивитися онлайн Безодня фільм

Дивитися онлайн «Безодня» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.5 (179 018 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Безодня (1989)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Бад Брігман - керівник підводної бурової платформи, яка знаходиться на глибині шести кілометрів. Він отримує завдання взяти участь у рятувальній операції. Американський ядерний підводний човен зазнав аварії і потонув у неподалік від платформи. Буд разом зі своєю командою і групою військових повинен дослідити місце катастрофи і забезпечити безпеку ядерної зброї.

Але під час операції вони стикаються з небаченими труднощами і небезпеками. Вони мають боротися з високим тиском, нестачею кисню, технічними збоями і ворожим ставленням військових. Вони також виявляють, що в безодні ховається щось незвичайне і дивовижне. Вони зустрічаються з таємничими істотами, які мають свою свідомість і цивілізацію.

The Abyss / Безодня - це науково-фантастичний трилер режисера Джеймса Кемерона, який став одним з найоригінальніших і найзахоплюючих творів голлівудського кіно. Фільм заснований на сценарії Кемерона і отримав одну премію “Оскар”. Фільм не тільки захоплює своїм динамічним сюжетом і майстерною режисурою, але й показує глибину людської природи і спробу спілкування з невідомим.