UAKinogo.com

Крик (1996) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Крик (1996)

Крик (1996)

Дивитися онлайн Крик фільм

Дивитися онлайн «Крик» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.4 (344 741 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Крик (1996)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Крик - це американський фільм жахів 1996 року, знятий режисером Весом Крейвеном і написаний сценаристом Кевіном Вільямсоном. У центрі сюжету - Сідні Прескотт (Нев Кемпбелл), старшокласниця з маленького містечка Вудсборо, яка стає мішенню для таємничого вбивці в костюмі привида, що називається Гостфейс. Вбивця використовує жахливі фільми як частину своєї смертельної гри і телефонує своїм жертвам, задаючи їм питання про кіно.

Сідні оточена своїми друзями: Татум (Роуз Макгоуен), Ренді (Джеймі Кеннеді), Стю (Меттью Ліллард) і її хлопцем Біллі (Скіт Ульріх). Також до справи долучаються місцевий шериф Дьюї Райлі (Девід Аркетт) і журналістка Гейл Везерс (Кортні Кокс), яка пише книгу про минуле Сідні. Рік тому мати Сідні була зґвалтована і вбита, а за це засудили Коттона Веррі (Лев Шрайбер). Гейл вважає, що Коттон невинний і що справжній вбивця все ще на волі.

Фільм Крик - це пародія на класичні фільми жахів, таких як Хеллоуїн (1978), П’ятниця 13-е (1980) і Новий кошмар Веса Крейвена (1994). Фільм вирізняється тим, що його персонажі знають реальні фільми жахів і відкрито обговорюють кліше, яким фільм намагається поперечити. Фільм також має багато напружених і кровавих сцен, якими славиться жанр слешера. Фільм отримав позитивну оцiнку критикiв i став фiнансовим успiхом, зiбравши 173 мiльйони доларiв у свiтовому прокатi. Фiльм також започаткував серiю продовжень, починаючи з Крику 2 (1997).